По време на трета фаза от клиничните изпитания ваксината Коваксин (Covaxin),

...
По време на трета фаза от клиничните изпитания ваксината Коваксин (Covaxin),
Коментари Харесай

Covaxin показва 93,4% ефективност срещу тежките случаи на COVID-19

По време на трета фаза от клиничните изпитания ваксината " Коваксин " (Covaxin), създадена от индийската компания " Бхарат Байотек ", е посочила успеваемост от 93,4 на 100 против тежките симптоматични случаи на COVID-19, съобщи Ройтерс. 

Освен това в 65,2 на 100 от случаите имунизацията дава отбрана против открития в Индия вид " Делта ", който докара до внезапно повишение на случаите на заразяване в страната през април и май и до най-високият в света дневен брой на смъртните случаи. 

Освен това по време на тестванията индийската ваксина е посочила успеваемост от 77,8 на 100 против симптоматичната форма на COVID-19, предава Българска телеграфна агенция. 

Миналият месец " АстраЗенека " също съобщи, че нейната ваксина е ефикасна против разновидностите " Делта " и " Капа ", като се базира на проучвания, напомня Ройтерс. 

Компанията " Ocugen ", която създава Covaxin взаимно с " Бхарат Байотек " за да го предложи на американския пазар, се готви да подаде искане за одобрение на имунизацията за приложение в Съединени американски щати. 

Индия, с общо 30,45 милиона инфектирани, е втората най-засегната страна в света след Съединени американски щати.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР